סגולות פולי הקקאו

קקאו הוא המזון העשיר ביותר בחומרים נוגדי-חמצון. קקאו נא עשיר בברזל, סידן ומגנזיום, נחשב כ"Super Food" ומסב תחושת אושר הודות לרכיבים הטבעיים שהוא מכיל. פולי קקאו נאים (לא קלויים) עשירים מאוד באנטיאוקסידנטים, מגנזיום, ברזל, וסידן.

פולי קקאו נאים (לא קלויים) גורמים למצב רוח טוב ולתחושה טובה עקב ה - PEA   ו-  AEA שהם מכילים. פולי קקאו נאים (לא קלויים) גם מכילים: ויטמין C, אבץ, מנגן, כרום, נחושת, שומנים מקבוצת אומגה 6, סרוטונין וטריפטופן. 

פולי קקאו נאים (לא קלויים) נחשבים כמזון על בשל הרכב המינרלים, הויטמנים והתכונות הייחודיות שלהם.

ניקול הראל - יועצת תזונה טבעית. שאלות תתקבלנה בשמחה:  nicky@nickys.co.il

אין באמור באתר זה כדי להוות יעוץ רפואי ובכל בעיה בריאותית יש להיוועץ ברופא
מידע בדבר גוג'י ברי אינו מאושר על ידי משרד בריאות וכל אדם המתענין בנושא צריך לבדוק את התאמת המוצר לצרכיו
מתכוני פולי קקאו
טבלת Orac